DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

„Fricoșii” din PNL. Ce lideri importanți din partid evită să candideze la alegerile locale  

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

tomitan   •   04.04.2024, 13:01

Gorghiu ce să facă la CJ? Să plafoneze pretul la magiun?Bode? Doar să ducă coruptia si plagiatul la un nivel superior. " Fricoșii" sunt doar buni gospodari cu șpăgile pe care le primesc.Oare Tantè Gorghiu știe cât costă 1 mc de apă? Gâgă ăla de Bode nu este capabil să lege 2-3 cuvinte si voi vreti să devina sef de CJ. PS. Eu nu inteleg cum liberalii suportă să aibă lideri precum acesti *** functionali. Ce IQ trebuie sa ai ca sa-l accepti pe unul gen Bode sef de prăvălie politică?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radumatei   •   04.04.2024, 12:21

Aha, dacă nu candidează și lasă locul unor tineri capabili (și, poate, mai potriviți pentru funcții de conducere la nivel local) sunt „fricoși”. Dacă candidau, erau probabil „baroni locali care țin cu dinții de funcții”. Ați uitat să puneți semnul cu „publicitate electorală” pe articolul ăsta.

Marica13   •   04.04.2024, 11:17

Sa fuga ....sa se ia de mana cu iubitul lor psd si sa dispara din peisaj .

Ardeleanu123   •   04.04.2024, 10:11

Ce le spuneti voi din PNL, acelor milioane de romani care au demonstrat pe 10 august 2018,pentru democratie si o justie lipsita de influente politica,in Romania tip CSM=Savonea,CCR=Dorneanu.Enache; Acesti oameni care au fost,batuti,gazati si inprastiati de jandarmi,la ordinele celor din PSD.Vocalii din PNL,care atunci se erijau in aparatorii demonstrantilor,au ajuns astazi sa candideze pe aceleasi liste electorale cu agresorii de atunci.Este o lipsa de moralitate si o decadere de caracter care rar se mai gaseste,Sa-l vezi pe Rares Bogdan poreclit si Rolex patranjel sau Brutus,vezi congresul cu caderea lui Orban,incadrat pe aceias lista de Tudosie,Firea si Grapini ti se face greata.Rusine PNL,Aceste alegeri vor fii parastasul vostru politica in politica din Romania,

nasty1   •   04.04.2024, 09:29

In schimb, candideaza cu tupeu personaje precum Chirica si "Tabla" Alexe" de la Iasi sau Iulian Dumitrescu (Prahova), care au nenumarate dosare penale, gratie justitiei corupte care amana judecarea lor la nesfarsit. Asta-i PNL, fratele PSD.

    AndreiAchim   •   04.04.2024, 13:18

    nasty1   •  04.04.2024, 09:29

    In schimb, candideaza cu tupeu personaje precum Chirica si "Tabla" Alexe" de la Iasi sau Iulian Dumitrescu (Prahova), care au nenumarate dosare penale, gratie justitiei corupte care amana judecarea lor la nesfarsit. Asta-i PNL, fratele PSD.

    Alexe de la Iasi a inaugurat cel mai nou si functional aeroport in Iasi, iar Iulian Dumitrescu a inceput centura Comarnicului. Acesti oameni au demonstrat prin fapte, iar lumea se poate baza pe ei.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close