Constantin Grozea, criminalul care si-a injunghiat iubita in scoala, putea fi prins la cateva secunde dupa atac chiar de femeia de serviciu. Cu un curaj iesit din comun, Laura s-a lansat in urmarirea agresorului si numai nesansa a facut ca femeia sa nu puna mana pe individ. Ea a povestit pentru Libertatea ce s-a intamplat in acele momente tensionate, imediat dupa ce puscariasul a infipt de cateva ori cutitul in iubita sa.

Laura este un fel de om bun la toate, in sarcina ei fiind atat curatenia in scoala, cat si legitimarea oricaror persoane care vor sa intre in cladire. In momentul in care Antoaneta Iamandi a fost injunghiata de Constantin Grozea, femeia era la intrarea elevilor in Scoala Centrala, chiar in fata biroului unde s-a consumat atacul. Se postase in acel loc pentru ca nimeni sa nu treaca de ea fara a fi legitimat. Cand a auzit tipetele dirigintei, a incercat sa-l blocheze pe Costi, punandu-se stavila in calea lui. Barbatul a trecut insa in forta peste femeia care, fara sa ezite, s-a lansat in urmarirea lui.

“Mai erau cateva minute pana la terminarea celei de-a doua ore. Am auzit un tipat si apoi: „Opriti-l! Prinde-ti-l!”. Am crezut ca cineva a furat telefonul mobil al vreunui elev. Pe usa profesorilor a iesit  in fuga un tanar imbracat cu o geaca matlasata de culoare kaki, tuns scurt si cam de 1,65 m inaltime care parca ascundea ceva in haina. Am fugit dupa el vreun kilometru. Ceream ajutorul celor de pe strada, dar  nimeni nu m-a ajutat. Pana  la urma s-a pierdut in multime, undeva pe bulevardul Dacia”, ne-a spus Laura.

Imediat dupa ce a iesit din operatia care a durat cinci ore, Antoaneta fost transferata in-tr-un salon de la etajul al patrulea al Spitalului de Urgenta Floreasca, unde zi si noapte este pazita de politie. La cateva ore dupa agresiune,  criminalul a trimis un sms pe telefonul mobil al surorii iubitei lui. “Te rog sa ma ierti, viata mea”, i-a transmis Costi celei pe care sustine ca o iubea.

Urmărește-ne pe Google News