Cum orasul de pe Crisuri, de unde este originar, nu-i ofera posibilitatea naturala de a-si satisface pasiunea culinara pentru fructele de mare, Gabi de la Oradea si-a facut facut plinul pe malul francez al Oceanului Atlantic. Acolo interpretul si-a petrecut, timp de doua saptamani, vacanta de vara, inainte sa-si inceapa cantarile pe traditionalul nostru Litoral.

Zi de zi, bihoreanul nu a facut decat sa sparga carcase de crustacee si scoici si sa-si imbunatateasca situatia gastrica cu vin de calitate, evident, frantuzesc. “Acolo nu se poate spune ca fructele de mare reprezinta delicatese culinare, scoicile si crustaceele fac parte din meniul obisnuit al celor ce traiesc pe malul marii, mai ales in zona Canalului Manecii.

Doar la noi au faima de specialitati, din cauza preturilor ridicate fara rost, mai ales ca nu necesita o pregatire spectaculoasa”, ni s-a confesat Gabi.

 
 

Urmărește-ne pe Google News