DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Gabriela Firea, despre retragerea lui Piedone din cursa pentru Primăria Capitalei: „L-aș putea suna. Să facă ce a spus”

« Înapoi la articol

Comentarii (24)

dabaca2020   •   12.05.2024, 16:37

Andyrapidistul 89 @ ,,daca-ti este atat de draga acesta individa ,care a insistat pana cand ,i s-a infiintat un minister la solicitarea ei ,ca nu cumva ,sa ramana fara minister, Apoi ,din tot ce a facut ,NU o recomanda nimic nici o fapta ,o initiativa in folosul cetateanului , --Doar excursiile cu autocarele pe la moaste inclusiv in Grecia , si cu banii aruncati dupa popii din catedrale ,etc Apoi sa nu mai spunem si de Azilele grozei ? Ce fapte bune o recomanda ? ---NIMIC , SI ATAT .

aughh   •   12.05.2024, 11:03

Dna Firea tocmai pentru ca a-ți mai fost în funcția de primar și nu prea am observat ca a rămas nimic semnificativ, doar ca a-ți trecut pe acolo, ar trebui sa va dea de gândit ca în comparație cu nenea Piedone el chiar a facut multe in sectorul lui și poate ar trebui sa ne arate ce poate și la primăria capitalei. Nu credeți?

dabaca2020   •   30.04.2024, 21:15

Aceasta. fiiRea nu o recomanda nimic nici o acțiune benefică ptr. Oameni in afara de pelerinajele pe banii statului si banii aruncați după popii din catedrala etc Numai D l N Dan poate sa facă ceva util ptr capitala , ptr ca are deja multe realizări .

Andyrapidistul89   •   30.04.2024, 09:15

Cititi comentariile! Cu exceptia lui Irinel care este neutru, toti,dar absolut toti dau in Firea. Sa inteleg ca teama porneste cand candidatul cotat de Libertatea pe primul loc - sondajul este facut la comanda cuiva , este in picaj necontrolat si argumentez de ce Firea: - este singura femeie intre ciutani;( peste 50% dintre votanti sunt femei) -este candidatul P.S.D;(majoritar ca alegatori si in prezentul sondaj) -daca Secu si Serviciile nu o vor, noi o vrem(Primar); - cand haita se aduna,batele fac front comun;( alegatorii PSD n-au vrut un candidat comun) - Irinel nu a votat si nu-l intereseaza -multi vor face front comun impotriva lipsei caldurii si a apei calde si a Incantatiei: Sa-ti vad fata in ***, Cu cine te-a inbracat , Cu cine te-a ***, cu cine te-a votat.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Serban_radu.   •   28.04.2024, 00:26

"dar acum dacă aș câștiga aș intra direct în pâine" Gura pacatoasei adevar graieste. Adica in paine cu miere ca i-a fost greu fara mana in borcan !!!

Its.me   •   27.04.2024, 21:05

Se mai întâmplă "Gabrelo" tu nu poți să faci cum face al tău soțior "să duci babele in pelerinaje și la munte și în Grecia la mare" că să poți *** voturi, asta e. Dar în schimb amândoi ați distrus și sunteți premianți la minciuni ( scuze am uitat că ai fost jurnalista și prezentatoare de știri deci le ai cu " papagalul"). Cât despre *** Dan..... Ai incercat tu sa faci un *** dar ai intrat în el de tot. Să-i vedem pe ăștia care te ridica in slavi că ai făcut tu *** *** că să te scoată ( Poftă mare la desert). Și tu al nostru Piedonaș pe unde ai fost cât de cât ai mai mișcat ( nu că te prea plac) dar hai sa vedem ce o să faci daca o să ajungi pe podium, cum o să defilezi să nu te împiedici să ajungi in groapa crocodililor că te papă.

Acest comentariu a fost moderat pentru: încalcă regulile site-ului.

HOPAHPO   •   27.04.2024, 15:52

Eu ii spun la Firea ca ea nu este nimeni sa sune pe alti candidati sa se retraga . Nu imi place Piedone , este un inganfat fara clase si fara cultura . Firea este o alta Elena Ceasca care se crede ca este buricul pamantului . Este vremea celor care gandesc in viitor , care vor sa faca schimbari cu adevarat . Celor care vor pune temiliile unoi oras prosper si speram fara interpusi care cred ca s au nascut sa fie pana la moarte sefi si primari , sau presedinti de partide . Toti au aceasi dorinta , sa ajunga cat mai sus si sa arunce scara sa nu mai poata cobori . Firea trebuie sa plateasca intai pentru neglijentele din caminele de batrani , din gradinite si sa si ceara iertare pentru cele ce a promis si nu a facut nimic . Bucurestenii sant oameni seriosi si se vor gandi foarte bine cand vor vota .Nu ne putem permite ca niste interpoli si mincinosi sa ajunga sa ne conduca .

RomulusGH   •   27.04.2024, 14:24

CORECT AR FI SA TE RETRAGI TU ,DAR SI BURDUJA ; CHIAR NU SE GASESTE UN BUCURESTEAN SA CANDIDEZE SI SA CONDUCA ACEST ORAS SAU TREBUIE SA VINA DOI MOLDOVENI ,CE ZICETI ??????

Romania.   •   27.04.2024, 14:17

Taci FIREA..NU MAI PUPI PRIMARIE DUPA CELE INTAMPLATE!!

tomitan   •   27.04.2024, 13:51

1.Madame de ce-ti este frica de Piedone? Ai spus ca ai electoratul tău de peste 35% care voteaza Firea& PSD.Unde este? Ti-a furat Piedone cersetorii,savetele si interlopii si te vaiti? 2.Madame ,uite iti dau eu o idee să câștigi PMB ul , dar vreau o singură promisiune : să-l zbori personal din functia de sef al PSD pe civrigarul de Buzău : Marcel Ciolacu. Naturalizeaza ucraineni.Zelenski va da ordin sa le retraga cetatenia tuturor barbatiilor fugiti intre 18-60 de ani iar statele UE sa-i returneze in Ucraine.Tu aranjeaza sa le dai cetatenie si buletin de Bucuresti si o sa castigi Bucurestiul fara Piedone.Te bagi? PS.Toti ucrainenii sa aplicd si sa devina cetateni români in S3 la Negoită. Imediat se baga si te ajută Robertino

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close