“Domnul Bușoi va trebui să producă dovezi ale apropierii mele de vreun grup de interese, în caz contrar urmând să suporte rigorile legii. Înțeleg, până la un punct, adversitatea politică și nevoia organică a domniei sale de a mă ataca pentru a se valida în funcția pe care o deține, dar nu pot accepta la nesfârșit ca astfel de alegații, iresponsabile și agramate, să fie lansate în spațiul public fără consecințe. În plus, precizez că declarația mea nu a făcut referire la nicio companie și la niciun sistem alternativ de transport, ci doar la aducerea la zi a regulamentului privind taximetria, având în vedere exclusiv respectarea legii și protejarea intereselor cetățenilor. Încercând să mă acuze pe mine că acționez în mod partizan, fără să menționeze măcar în interesul cui anume, domnul Bușoi este cel care are de fapt o atitudine partizană, făcând lobby în favoarea unor beneficiari precizați explicit”, a precizat Gabriela Firea.

Totul a plecat de la faptul că Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea să interzică Uber și Taxify, după ce s-a întâlnit luni, 4 decembrie, la sediul Primăriei Municipiului București (PMB), cu reprezentanții Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR), pentru a analiza probleme cu care se confruntă operatorii de taxi din Capitală.

Imediat, oficialii Uber Romania au reacționat vizavi de declarațiile primarului general privind interzicerea mașinilor lor în București. Acum, după toate aceste zvonuri, vor și ei o întâlnire oficială cu Gabriela Firea…

De altfel, taximetriștii din București au tot protestat împotriva Uber, acuzând faptul că ei nu plătesc aceleași taxe ca și ei, deși prestează aceleași servicii.


CITEȘTE ȘI…  Când revine Monica Tatoiu la TV. A dispărut de luni bune de pe micile ecrane

EXCLUSIV/Soții Bodnariu și cei șase copii stau cu chirie într-o căsuță, la munte. ”Nu ne mai întoarcem în Norvegia niciodată”


 

Urmărește-ne pe Google News