Statele Unite ale Americii cheltuiesc anual miliarde de dolari in industria militara, investind in proiecte de anvergura ce urmaresc elaborarea unor arme neconventionale. In seria acestor proiecte se inscrie si “bomba dragostei”, o substanta chimica afrodiziaca ce declanseaza o atractie irezistibila de tip homosexual in randul armatei inamice.
Potrivit site-ului “FunReports”, preluat de Rompres, care citeaza documente guvernamentale, armata SUA a investigat in urma cu cativa ani posibilitatea producerii unei “bombe homosexuale”.
Pulverizarea gazului “dragostei” in tabara dusmana i-ar fi facut pe soldatii inamici sa devina irezistibili din punct de vedere sexual unul fata de altul.
Acest plan revolutionar se inscrie in seria proiectelor departamentului de aparare al SUA, care a analizat mai multe modalitati de producere a unor arme chimice neletale prin care sa submineze disciplina inamicului.
Planurile au fost initiate in 1994, preconizandu-se a se desfasura pe o perioada de sase ani, la un cost de 7,5 milioane de dolari.
Cu toate acestea, pana la urma guvernul american a renuntat la ele. Documentele au fost insa obtinute recent, sub protectia legii libertatii de informare, de catre “Sunshine Project”, un grup care monitorizeaza cercetarile din domeniul armelor chimice si biologice.
Planul pentru asa-zisa “bomba a dragostei” se referea la o substanta chimica afrodiziaca, ce ar fi raspandit comportamente homosexuale in randul trupelor inamice.
De asemenea, oamenii de stiinta implicati in proiect au analizat posibilitatea inventarii unei arme chimice care ar fi atras roiuri de albine furioase sau grupuri numeroase de sobolani catre soldatii inamici.
O substanta care face pielea chinuitor de sensibila la razele solare a fost si ea luata in considerare, dar si un gaz care ii “distra” pe inamici, facandu-i sa pufneasca in hohote de ras in timpul misiunilor.
Alt proiect, arma care baloneaza
O alta idee a fost aceea de a dezvolta bomba “Cine? Eu?”, care ar fi stimulat un acces de “gaze” intestinale in randurile inamicului.