După ce și-a anunțat candidatura la Președinție, fostul secretar general adjunct al NATO a spus că vine „cu energie, pasiune și optimism în acest proiect”. Apoi a făcut o gafă și a spus despre regele Mihai, decedat în decembrie 2017, „Dumnezeu să-i dea sănătate”.

George Simion a afirmat că „îl califica bine Ion Iliescu”, care l-a numit pe Mircea Geoană, în urmă cu mai mulți ani, „prostănac”.

„Îl califica bine Ion Iliescu. Sunt multe contradicții de acest gen în CV-ul domnului Geoană”, a spus candidatul AUR la alegerile prezidențiale.

„Cine îi finanțează campania?”

Liderul AUR i-a cerut lui Mircea Geoană să iasă în față și să anunțe cine îi finanțează campania electorală, el fiind candidat independent.

„Hai să vorbim despre adevăr. Cine îi plătește lui Mircea Geoană materialele electorale. Corturile, bannerele, sunt sume consistente. Un candidat care susține că este independent nu are susținerea partidelor. German Marshall Fund și Black Sea Trust. Cine cotizează la aceste organizații. Hai să vedem oamenii care donează. În ultimii doi ani și-a făcut campanie la Camera Deputaților, unde vreți și unde nu vreți. A avut o campanie cam la jumătatea intensității pe care o desfășor eu. Sunt foarte curios cine i-a finanțat-o. Și cine îi finanțează acum campania. Trebuie să știm. Că îl vor însoți în avioane, a spus că va avea avioanele pline de oameni de afaceri”, a spus George Simion.

Urmărește-ne pe Google News