Potrivit Digi24, George Simion a fost huiduit de elevi în momentul în care și-a început discursul. O afirmație similară a făcut și jurnalistul Mihai Popescu de la Vice.

„Întâmplător am fost azi la deschiderea școlară de la Lazăr, unde a venit George Simion, și am studiat reacțiile elevilor. Vreo doi au urat ironic, vreo opt l-au huiduit de a răsunat toată curtea”, a scris acesta pe Facebook.

El a postat și o înregistrare în care se aud huiduieli.

Liderul AUR a negat, pentru Digi24, că acest lucru s-a întâmplat, susținând că este „o minciună cap-coadă”. Directoarea Colegiului Gheorghe Lazăr din București a spus la rândul său, pentru Libertatea, că „este o dezinformare”.

„Nu a fost huiduit. A avut un discurs decent. Le-a zis elevilor să învețe bine și să nu plece din România”, a spus Ionela Neagoe.

Într-un clip publicat de liderul AUR, se aud doar aplauzele de la început, iar apoi sunetul de fundal nu este foarte clar.

„Acum, am plăcerea să vă invit un lăzărist care a terminat Științe Sociale și care astăzi ne-a făcut surpriza să vină la deschiderea noastră, care este deputat. Este vorba despre domnul George Simion”, îl introduce directoarea Ionela Neagoe.

Directoare: „Eu l-am chemat doar pe prefect”

Directoarea Colegiului Gheorghe Lazăr, Ionela Neagoe, a precizat pentru Libertatea că deputatul AUR nu a fost invitat, precum nici primarul interimar al Sectorului 5, Constantin Ion Melnic, care a apărut și el.

„Nu l-am chemat eu, a venit el. Ne-am trezit cu el dis-de-dimineață. Este un fost elev. Eu l-am chemat doar pe prefect (n.r. – Toni Greblă) și după el a venit și primarul, dar eu l-am chemat doar pe prefect”, a declarat aceasta pentru ziarul Libertatea.

Urmărește-ne pe Google News