„Sunt convins că vom obţine mult mai multe locuri de parlamentar decât în octombrie 2020, când nu ne ştia mai mult de 60% dintre români”, a spus George Simion, potrivit news.ro.

„Sper să convingem românii în următoarea lună, până ajungem la vot pentru parlamentari. Dezavuăm felul în care actuala coaliţie a ales să îşi bată joc de alegerile parlamentare şi prezidenţiale, nu înţelege nimeni când va fi alegerea pentru parlamentare, când va fi de prezidenţiale. Au comasat iniţial aceste alegeri ca să economisească bani la buget dar iată că tot 4 duminici vom merge la vot. Românii vor fi confuzi pentru că vor trebui să meargă trei duminici la vot, o alegere neinspirată”, a completat președintele AUR.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Economistul Petrişor Peiu, membru AUR, a susținut că viitorii parlamentari AUR îşi propun stoparea plecării românilor din ţară şi asigurarea perspectivei unor salarii mai bune.

Lista AUR pe Bucureşti este deschisă la Camera Deputaţilor de George Simion, urmat de Gigi Becali, Mihai Enache şi Lidia Vadim Tudor. La Senat, pe primul loc este Petrişor Peiu, urmat de Nina Stelea, Octavian Bădescu şi Antonio Andruşceac.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 1 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News