„Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a unui inculpat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de droguri de risc în vederea consumului propriu”, se arată în comunicatul instituției. Este vorba despre Gheboasă, au precizat sursele citate.

Anchetatorii au spus că din probele strânse a reieșit că, în seara de 29 februarie, Gheboasă „a procurat de la un suspect o cantitate de canabis pe care a deținut-o, fără drept, în vederea consumului propriu, fiind prins în flagrant de către polițiști”.

Trapperul a fost inițial cercetat de DIICOT în stare de libertate pentru deținere de droguri. Gheboasă a confirmat pe 3 martie că DIICOT l-a prins cu droguri și a spus că „sunt un simplu fost consumator, că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins”.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului București, care îl va judeca pe artist.

Cine e Gheboasă

Gheboasă, pe numele real Gabriel Gavriș, are 22 de ani. S-a născut în Târgoviște, dar trăiește în București și s-a făcut remarcat datorită melodiei „Țiganca”, lansată la jumătatea anului 2022, piesă al cărei videoclip a adunat peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

Pe 5 august 2023, prestația lui Gheboasă de la festivalul UNTOLD din Cluj a stârnit polemici aprinse, după ce trapperul a cântat melodia „Țiganca”, ce conține cuvinte obscene. Jandarmii l-au amendat atunci cu 1.000 de lei pentru „versuri vulgare și rasiste”.

Urmărește-ne pe Google News