„N-am luat legatura cu nimeni dintre cei cu care nu am voie. Am dat niște declarați”, a susținut Nichita la ieșire din DNA.
De cealaltă parte însă, avocatul fostei iubite a primarului, Adina Samson, parte vătămată în dosar, după ce a fost urmărită cu poliția locală la ordinul edililui, l-a acuzat pe Nichita de minciună.
”S-a extins urmărirea penală în cazul lui Gheorghe Nichita. Minte cu nerusinare. A încălcat controlul judiciar”, a declarat avocatul.

Primarul Gheorghe Nichita este acuzat de Adina Samson, iubita lui, că o bătea.

„Am fost ameninţată cu moartea. A trimis un individ să mă ameninţe, eram cu sora mea. M-a cerut în căsătorie de nenumărate ori. Eu l-am refuzat. Cum să mă căsătoresc cu acest om. M-a şi lovit. Din cauza geloziei, mi-a dat două palme, într-un apartament. Mi-a zis că dacă mă mărit cu el, o să-mi dea un apartament de serviciu şi o să-mi facă diferite afaceri. El mergea la psiholog ca să-şi rezolve problemele din copilărie. Părea un on normal la început, care ştie ce vrea de la viaţă. De asta mi-a plăcut de el la început.
Eram urmărită, am fost bătută. Primarul Nichita mi-a spus că el este singura mea opţiune în viaţă, atunci când i-am transmis că vreau să am o relaţie cu altcineva, o relaţie normală, să fac un copil… Am făcut plângere la parchet”, a spus Adina Samson.

Urmărește-ne pe Google News