DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Ghidul după care Securitatea realiza filajul românilor suspectați de atitudini împotriva regimului comunist. „Despre susnumita se cunoaște că are un fiu care a trecut fraudulos frontiera”

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

HOPAHPO   •   14.04.2024, 17:10

Mi se pare ca este tarziu sa mai apara aceste " noutati " in ziare . Au trecut 30 de ani si nu le vad rostul . Multi romani au suferit de pe urma asa ziselor prientenii si au tradat mame , tati , frati sau sotii fara sa aiba remuscari . S au destramat familii si prietenii , doar pentru ca unii vroiau sa fie " patrioti " Dupa atatea ani tinerii de azi nu mai au timp sa asculte" povesti" comuniste nici nu se alina durerea celor care ai suferit . O seara buna

nobody   •   13.04.2024, 23:22

Au trecut vremurile alea de trista amintire... cata alergatura! Acum avem camere peste tot, cu identificare faciala in curand!

suparman   •   13.04.2024, 22:22

Din articol reiese ca Securitatea face poze si scria pe verso. Dar partea cu adevarat nasoala era ca securistii erau nemultumiti, pentru ca ieseau multe fotografii neclare, iar pixurile zgâriau fotografiile.

vudejea   •   13.04.2024, 19:58

Si completarea articolului? Adica bun, asa se facea atunci..Acum? Cum se face, prin bluetooth? :)) Doar pe aici sunt o multime de psittaciformes ce repeta intocmai -troli rusi, troli, troli...Uite, tine cu rusii, sho pe el, luati-l :)) Cica-s aparatori ai democratiei :)) Va recunoasteti mai, *** ?

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

DoarDiviziaB   •   13.04.2024, 19:25

Bun! Si care este problema? Acum se face la fel insa pentru alt regim si pentru alti dusmani ai poporului. Fiecare regim are dusmanii lui.

    fany   •   15.04.2024, 14:05

    DoarDiviziaB   •  13.04.2024, 19:25

    Bun! Si care este problema? Acum se face la fel insa pentru alt regim si pentru alti dusmani ai poporului. Fiecare regim are dusmanii lui.

    Când Stăpânul pleacă și se schimbă regimul, slugile nu pleacă odată cu el, se duc cu flori la Gară pentru a-l întâmpina, cum se cuvine , pe noul Stăpăn.😄

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close