Patronul Stelei, Gigi Becali, bate in retragere. Dupa ce l-a atacat virulent pe Nicolae Dica, la finalul meciului de la Iasi, seful gruparii din Ghencea a intors-o ca la Ploiesti.

‘Nu mi se pare normal ca la infrangeri numai eu sa fiu de vina. Daca nu mai sunt dorit in Ghencea, plec, a ‘tunat jucatorul, nemultumit de acuzele aduse de patron.

„Am ramas surprins de declaratiile lui Dica”

Surprinzator, luarea de pozitie a lui Dica l-a ‘inmuiat pe Becali. ‘Eu am spus: joaca titular cine e mai in forma. Asta nu inseamna ca Dica nu e titular. Am ramas putin surprins, dar el nu a fost asa de obraznic. El e mai sensibil, mai suparacios si a vrut sa se exprime. A luat 250.000 de euro imprumut de la mine, ca sa isi cumpere casa. I-am dat laurii sau nu i-am dat? Acum 5 zile a semnat un nou contract cu 40% marire de salariu, a declarat Gigi Becali.

Despre Radoi: ‘Nimeni nu e titular la Steaua! Nici macar Mirel Radoi! Daca el nu joaca bine, mai sta pe banca.
Despre Lacatus: ‘I-am spus sa aiba grija ca viitorul sau este in joc. Eu sunt dispus sa pierd un an cu Steaua, dar pentru el este viitorul in joc.

Despre Andrey: ‘Andrey e bolnav psihic, e nebunul nebunilor! Avea un salariu de 300.000 de euro anual, plus impozit, plateam cam 450.000 de euro pe an.

Despre Nicolita: ‘Poti sa te duci la emisiuni de divertisment, dar stai cuminte, iti vezi de treaba, nu te faci mascarici sa-ti pui pana de indian pe cap. Lucrurile astea atrag energii malefice.

Despre Dayro Moreno: ‘Steaua are cel mai tare conducator de joc, se numeste Dayro Moreno. Dar eu nu pot sa fac echipa, Marius o face!. l Ciprian Iana

Marius Lacatus: „Nu-mi simt amenintat postul de antrenor”

‘Nu imi simt cu nimic amenintat postul, obiectivul meu e clasarea pe unul din primele doua locuri. Daca se va indeplini, probabil voi continua la Steaua. Gigi Becali mi-a spus sa fac cum cred eu la echipa, dar daca nu voi indeplini  obiectivul, cel care va pierde voi fi eu, a dezvaluit Lacatus la Fanatik. Acesta a adaugat: ‘Am discutat cu Gigi, iar mesajul lui a fost ca oricine din lot poate fi rezerva. Nu mi-a cerut sa trec pe banca de rezerve pe vreunul dintre jucatorii despre care s-a speculat.

Urmărește-ne pe Google News