Luaţi la bani mărunţi de ce Becali poartă verigheta în puşcărie, mai-marii de la Jilava au susţinut că patronului Stelei i s-au umflat degetele şi că au încercat, inclusiv cu ajutorul medicilor, să i-o scoată de pe deget.
I-au dat cu creme şi au tras de simbolul căsniciei, însă verigheta nu s-a clintit. Într-un final, “răpuşi de oboseală”, l-au lăsat pe Gigi să poarte bijuteria de familie, deşi legea spune că în celulă puşcăriaşii n-au voie să deţină metale preţioase.
Dacă în acest caz şefii de la Jilava ar avea o scuză, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre ceasul de firmă, de mii sau chiar zeci de mii de euro, din aur alb, după unele surse, pe care politicianul l-a afişat tot cu prilejul deplasării la Curtea de Apel Bucureşti.

«Costă cât un apartament»

Să fie doar o scăpare a şefilor de la Jilava sau Gigi afişează la pârnaie aceleaşi accesorii de lux pe care le purta, în libertate, la Palat? “Costă cât un apartament, cred, e tare rău de tot ceasul”, ne-a mărturisit un deţinut de la Jilava.
În duba care îl ducea înapoi la Închisoarea Jilava, Gigi Becali purta, pe lângă verighetă, un ceas extrem de scump (medalion)

captură: Kanal D

Urmărește-ne pe Google News