Potrivit imaginilor transmise de cei care treceau prin zonă, se poate vedea un crater uriaș, cât o bandă de circulație, apărut pe sensul de mers către Lumina.

Groapa de pe DJ 226, modernizat și lărgit în urmă cu aproximativ 10 ani, este plină cu apă, la fel cu o alta vizibilă la marginea drumului, dar de dimensiuni mai mici.

„La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că o porțiune din DJ 226, între localitățile Năvodari și Lumina, s-a surpat. La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră și ai Poliției Orașului Năvodari, împreună cu reprezentanți ai administratorului drumului public”, a transmis IPJ Constanța.

La fața locului au ajuns și echipaje de ambulanță întrucât, din câte se pare, au fost persoane rănite.

„În prezent se fac verificări pentru stabilirea cauzelor exacte și se vor lua măsuri pentru stabilizarea zonei și refacerea carosabilului. Toate costurile aferente acestei intervenții vor fi suportate de companiile de utilități ale căror infrastructuri subterane au cedat și au angrenat afectarea drumului”, a transmis Primăria Năvodari pe pagina de Facebook.

Potrivit FocusPress, o conducă Raja a fost avariată, dar se pare că în perimetrul respectiv s-ar fi efectuat o altă lucrare, pentru o subtraversare a unor cabluri electrice. Cu ocazia acestei lucrări de subtraversare, ar fi fost atinsă conducta de apă.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

,,Urmare a informațiilor apărute în presă referitoare la surparea de pe DJ 226 facem precizarea că tronsonul de drum nu se află în administrarea Societății Drumuri Județene Constanța S.A.”, au transmis reprezentanții Societății de Drumuri Județene Constanța.

Traficul în zonă a fost deviat pe rute ocolitoare (Rândunelelor – USAS – Lumina).

Urmărește-ne pe Google News