În urma acestei „realizări” acesta a fost recompensat cu suma de 12.000 de dolari, informează Daily Mail, citat de a1.ro. Banii provin din donaţiile făcute de susţinătorii acestuia din întreaga lume, impresionaţi de talentele palestinianului.
Hackerul are meritul că a descoperit o eroare tehnică, a cărei utilizare ar fi permis oricărei persoane să posteze mesaje pe paginile de Facebook ale unor străini.
Reprezentanţii Facebook au fost informaţi, dar acesta nu a primit niciun răspuns, fapt pentru care a publicat un mesaj chiar pe pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg,
„Scuze că ţi-am violat intimitatea. N-am avut nicio altă soluţie, după avertizările pe care le-am trimis reprezentanților Facebook”, i-a scris Khalil Shreath lui Mark Zuckerberg pe wall.
Responsabilii cu securitatea reţelei de socializare l-au asigurat pe bărbat că eroarea tehnică va fi remediată, dar nu i-au dat răsplata pentru depistarea unei vulnerabilităţi, aşa că de acest aspect s-au ocupat fanii săi de pe mapamond, care au apreciat ceea ce a reuşit palestinianul.
Citeşte şi: CHIAR ŞI LUI I S-A ÎNTÂMPLAT! Pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg, creatorul reţelei de socializare, A FOST SPARTĂ!
SCHIMBĂRI PE FACEBOOK. Iată SURPRIZA pregătită UTILIZATORILOR
 
 
 

Urmărește-ne pe Google News