Spiritul Craciunului a trezit imaginatia si in randul taximetristilor bucuresteni. Mare iubitor al Sarbatorilor de iarna, Valentin Iacob a fost surprins, ieri, in trafic, de un reporter Libertatea, in timp ce isi ademenea clientii costumat in Mos Craciun.

‘Haideti fratilor, urcati si cu Mosul va plimbati, asa isi atrage Valentin Iacob (40 de ani) clientii ca sa urce in taxiul sau. Iar oamenii sunt cum nu se poate mai incantati, mai ales copiii. ‘Mami, noi chiar mergem cu Mosul?!, spune Valeriu ca a exclamat un copil pe care l-a plimbat cu taxiul sau. De 5 ani de cand practica taximetria, nu a trecut nici un Craciun fara ca el sa nu imbrace costumul Mosului. Unii clienti, impresionati, l-au chemat si acasa sa imparta cadouri copiilor lor.

Imparte bomboane copiilor

Valeriu recunoaste ca Sarbatorile de iarna il fac foarte fericit. Ca sa pastreze atmosfera Craciunului oriunde merge, el si-a pus in masina, locul unde petrece cel mai mult timp, beteala pe scaune, pe bancheta din spate si pe bord. Din decor nu lipsesc nici funditele sau mastile cu Mos Craciun (foto jos).

 

Urmărește-ne pe Google News