La “Festivalul Deltei – Scrumbia”, care are loc mâine şi duminică în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, tone de peşte vor fi gătite după reţete dobrogene de bucătărese venite special din Deltă. Vizitatorii vor putea vedea cum se prepară scrumbia de Dunăre la grătar, două tipuri de ciorba de peste, din diferite sortimente, chifteluţele de peşte din caras şi fitofag, cu garnitură, sau salata de icre de crap. De asemenea, de azi, în Parcul Plumbuita, începe “Festivalul de Florii şi Târgul de scrumbii”. Vizitatorii vor putea cumpăra preparate pescăreşti şi mixuri pe bază de peşte. Atracţia acestui eveniment va fi un proţap de 6 metri, în care se vor învârti la frigare doi porci şi un berbec, mâine, de la ora 11.00. Din program nu vor lipsi spectacolele folclorice. l

 
 

Urmărește-ne pe Google News