Celebrul actor și-a amintit cum a decurs unul dintre primele lui contacte cu bucătăria.

„Primul meu loc de muncă a fost să gătesc într-un spital. Nu știu ce le-am spus, dar mi-au dat un cuțit și o grămadă de morcovi, iar în câteva minute mi-am tăiat o parte din deget”, a recunoscut vedeta seriei Indiana Jones.

Harisson Ford a fost dus la departamentul „unde se cos degetele” – care, și-a amintit actorul, era situat chiar pe coridor. La scurt timp, a fost concediat pentru că a mințit despre abilitățile sale în bucătărie.

Apoi artistul a lucrat din nou ca bucătar pe un iaht pentru tânărul președinte al unei bănci din Chicago. Potrivit lui Harisson Ford, angajatorul era un tip drăguț și „nu știa prea multe despre gătit”. La acel loc de muncă, era implicat în principal în achiziționarea de „carne de vită foarte scumpă”.

De asemenea, se știe că înainte de a fi actor, Harrison Ford a lucrat ca tâmplar în casele artiștilor, scriitorilor și producătorilor. Până când l-a întâlnit pe regizorul George Lucas, care i-a propus să joace în filmul „American Graffiti”. Și de atunci ascensiunea lui e arhicunoscută.

Urmărește-ne pe Google News