Horoscop. Nu putem vorbi de această Lună plină în Capricorn fără să vorbim de solstițiul de vară din Rac, de acum două zile, scrie site-ul sfatulparintilor.ro, care publică în mod constant horoscoape și articole despre zodii.

Solstitțul din iunie se petrece la începutul zodiei Rac, solstițiul din decembrie este la începutul zodiei Capricorn. Cele doua oferă direcția Nord – Sud (sus și jos). Pe același principiu, cele doua echinoctii oferă direcția Est-Vest (stânga dreapta). Tot ce se întâmplă între momentul nașterii și momentul morții este pe axa Rac Capricorn. Dacă axa Berbec-Balanță este despre “Cine sunt?”, axa Rac Capricorn este despre “Ce să fac cu viața mea?”.

Horoscop sub semnul întrebărilor existențiale

Revenind la Luna plină în Capricorn la doar câteva zile dupa solstitiul în Rac, trebuie menționat faptul că ne aflăm la alta răscruce. A venit momentul să ne întrebam: “Ce să fac cu viața mea?”! Capricornul este Nordul, zona vizibilă, expusă total. Racul este Sudul, zona ascunsă. Racul este familiar, Capricornul este nefamiliar. Racul este zona de confort. Capricornul este zona de incertitudine.

Horoscop. Rac vs. Capricorn

Racul spune “Ăsta sunt eu. Acceptă sau pleacă!”. Capricornul spune “Prefă-te până iți iese!”. Cele doua versiuni a zonei de confort și respective a zonei de incertitudine tind să se echilibreze. Dacă stăm prea mult în “confort” începem să devenim vulnerabili și ajungem să credem, în cele din urma, că nu vom reuși. Dacă, pe de alta parte, stăm prea mult în zona de incertitudine, ne vom pierde busola. Și chiar dacă atingem succesul, acesta nu ne va împlini. Și asta pentru că am uitat cine suntem de fapt (care vine de la Rac). De aceea Luna plină în Capricorn este o reconciliere între trecut și comorile sale pe care le purtăm și posibilitățile viitorului despre care nu știm nimic. 

Citește continuarea, pe sfatulparintilor.ro.

foto: Pixabay

Urmărește-ne pe Google News