Pe 2 ianuarie, Mercur va intra în Vărsător, combinaţie planetă-zodie care, pentru Balanţe, funcţionează armonic, fiind vorba de două semne de Aer care intră în rezonanţă. Urmează şase zile în care ei pot da dovadă de ingeniozitate, când pot găsi soluţii inspirate, când pot fi creativi.
Pe 3 ianuarie, Marte va intra în casa banilor de unde, până pe 5 martie, va alimenta o poziţie şubredă, care le va pune în pericol banii, înlesnind posibilitatea de a fi păcăliţi sau ca ei înşişi să se înşele atunci când vor face o plată, o tranzacţie, o cumpărătură.
Perioada 4 – 6 ianuarie este, la rândul ei, una vulnerabilă, tot pe ideea unor posibile pagube materiale.
Între 6 ianuarie (după ora 9) şi 8 ianuarie după-amiaza, unii vor fi tentaţi să facă scurte deplasări, să plece în excursii de câteva zile în străinătate sau, tot pe relaţia cu străinătatea, să menţină o legătură constantă – prin mijloacele moderne de comunicare – cu rudele de departe.
În jur de 7 ianuarie, unele persoane născute în această zodie pot susţine un examen, pot participa la o activitate cu caracter oficial ori pot iniţia un demers menit să pună ordine într-o neînţelegere născută între rude, vecini, cunoscuţi.
Din 8 ianuarie după-amiaza, se acumulează o serie de ipostaze care îi obosesc şi îi plictisesc pe nativi. Ei ar putea să participe la întâlniri şi vizite, împotriva voinţei sau chefului lor de moment, ori care se desfăşoară pe fondul unor relaţii de familie încordate, unde conflictul stă să izbucnească dintr-o clipă în alta.
Click pe zodie pentru a citi horoscopul:

Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara
Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti

Urmărește-ne pe Google News