Câinele Leu face tot ce poate (și poate multe!) ca să-i seducă pe cei care îți trec pragul – oameni sau alte animale de companie. Iubește copiii și oaspeții tăi vor aprecia asta – au în grija cui să-și lase micuții când vin în vizită. Horoscopul canin spune despre el că este tovarășul de joacă ideal, energic și responsabil totodată. Este și exigent, și autoritar, dar știe și să ofere multă afecțiune. Loial, dar puțin gelos, este capabil să-și arate colții și să mârâie, ca să apere ceea ce iubește. Ai grijă să nu trădezi încrederea oarbă pe care o are în tine, fiindcă nu va uita și nu va ierta!

Horoscopul canin cere să-l tratezi ca pe un rege!

Te va răsplăti fiind câinele model, educat și cu o ținută perfectă, când ieșiți împreună în lume. Pe cât de inteligent, pe atât de ambițios, îi place să facă impresie. Inclusiv afirmându-se sonor – atenție la vecinii mai sensibili, pe care-i deranjează lătrăturile!

Franc, energic și curajos, Leul canin are o mare încredere în sine. Este foarte spontan și demonstrativ și când își arată afecțiunea, și când își arată adeversitatea. Cu o inimă tandră, sincer, afectuos are un simț al onoarei foarte ascuțit, manifestat inclusiv prin grija pentru aspectul personal: nu vei avea probleme cu el la baie, la tuns și periat blana, la toaletare – tăiat unghii, curățat urechi etc.

Dar arată-i cine e șeful!

Curajul, orgoliul, apetitul pentru risc îl îndeamnă pe Leu să sară puțin calul, deci este misiunea ta să îi arăți cine este șeful haitei și să-l faci să te asculte. Toate datele din horoscopul canin îl recomandă pe dulcele tău companion pentru cariera de câine polițist sau de soldat brav pe câmpul de luptă.

Dacă ar fi om: ar excela la catedră.

Principala sa calitate: loialitatea.

Citește și: 

Urmărește-ne pe Google News