Imaginile filmate de Julio Solano par să îl arate pe suspectul Ravesh Rabindranauth întrebându-l „Pot să ies?”, după ce suspectul în vârstă de 33 de ani i-ar fi spart autoturismul Corvette, luni, în timp ce acesta era parcat într-un garaj, potrivit WPLG.

„Nu, nu poți ieși, noi [chemăm] poliția, cum adică pentru ce? Ăsta e un mare furt auto, încerci să-mi furi mașina, ce faci?”, este auzit Solaano spunându-i lui Rabindranauth, care stătea pe scaunul șoferului.

„Fratele meu, aceasta nu este mașina ta, aceasta este mașina mea”, îi spune Solano într-un alt moment al înregistrării video.

Poliția apare și se apropie de Corvette și îl ia pe Rabindranauth în custodie.

Nu este clar cum a intrat Rabindranauth în mașina Corvette, dar Solano a declarat pentru postul de radio că „anumite componente electrice ale mașinii nu funcționează fără chei și, din fericire, el nu știa despre deschiderea manuală a ușii de sub scaun”.

Rabindranauth este acum acuzat de furtul unui vehicul și a fost reținut, stabilindu-se o cauțiune de 2 500 de dolari.

Incidentul a avut loc într-o parcare din Miami Beach, în timp ce Solano se întorcea la mașina după micul dejun, a declarat poliția.

„Managerul garajului se holba la mine. Mi-a spus: „Hei, tipule, e cineva în mașina ta”, a declarat Solano pentru WSVN. „Am crezut că totul a fost o glumă”.

„Dintr-o dată, părea că cineva se ascunde în mașină”, a adăugat Solano. „A apărut și m-a speriat de moarte”.

FOTO: Captură video

Urmărește-ne pe Google News