Iritat de atacurile rivalilor din ultima vreme, Meme Stoica a organizat ieri o conferinta de presa in care s-a dezlantuit.

Meme si-a inceput discursul ironizand rezultatele obtinute de Dinamo in ultimii ani pe plan international: ”A venit Manchester United cu echipa a III-a si i-a batut. Se spunea ca Dinamo nu a pierdut acasa din 2001 in cupele europene. Pai era si greu, pentru ca nu prea a jucat. Daca nu joci, nu ai cum sa pierzi. I-au batut pe Bayer Leverkusen, am vazut un cuplu de atacanti germani concert Spitalul de Urgenta: Helciug-Barbarez si Craciunescu Voronin. Si IOR Bals ii scotea pe nemti. Lui Barbarez ii mai lipsea acordeonul. Cand dinamovistii vor ajunge sus din munca lor, atunci sa vorbeasca de Steaua”. Urmatorul la rand a fost directorul executiv al ”cainilor”, Cristi Borcea.

„Uitasem ca Borcea mai exista”

“De doi ani si jumatate uitasem ca Borcea mai exista. Acum si-a regasit talentul oratoric si vorbeste numai de Steaua. Cred ca a inceput sa-i fie teama, desi distanta e foarte mare. Cat tupeu trebuie sa ai sa discuti despre ajutorul primit din partea arbitrilor cand am fost mai mult decat dezavantajati. Nesu e la Bologna din cauza asistentului Onofras. Acelasi Borcea isi permite sa ne numere si penalty-urile… Le-am primit, pentru ca atacam. Acest personaj nu are voie sa vorbeasca de Radoi sau de alt jucator de-al nostru, pentru ca acesti baieti au facut performante inimaginabile. Cine credea ca Steaua va trece de Valencia, va elimina Betis, va juca impotriva celor de la Real si impotriva celei mai bune echipe din lume, Lyon, cand in fotbalul romanesc unii se mandreau ca au jucat un amical cu Real si au luat cinci, tinand minte golurile adversarului”, a continuat Stoica, care a comentat sansele ca Barcelona sa intalneasca Dinamo in ”primavara europeana”: ”In acel moment cand se va trezi Borcea, pasarelele vor ciripi, caisii vor inflori si zapada se va topi. Sa vina Barcelona sa joace la Bucuresti, dar nu stiu unde, ca e cam greu…”.

„Iancu ar da oricat sa scape de puscarie”

Meme nu l-a uitat nici pe ”prietenul” sau de la Timisoara, Marian Iancu. ”Si eu, daca as fi in locul lui Iancu, as da oricat sa scap de puscarie. Dar tot acolo va ajunge. O merita din plin, pentru ca a jefuit statul. Acest personaj recita o poezie compusa de un actoras de mana  a sasea, de o vedeta tv expirata. Cand, in schimb, e pus in fata unui dialog, incearca o gluma proasta si apoi se opreste ca nu mai are ce sa discute”, a incheiat oficialul, care l-a atacat astfel si pe moderatorul Calinescu.

Ce a spus Cristi Borcea

“La fiecare meci cand ei nu castiga sunt de vina arbitrii, iar ei fac cele mai mari jafuri. Contra Stelei nu s-a dat nici un 11 metri, Dinamo nu a avut nici un penalty in favoarea sa in acest sezon. Mihai Stoica este frustrat de reusitele noastre. El este platit de seful lui, e un lingau si de aceea trebuie sa justifice intr-un fel insuccesele Stelei din ultima perioada. Oricum, eu nu pot sa ma supar prea tare pe Meme, fiindca el este un „caine” de-al nostru. De aceea, ii mai iert iesirile din cand in cand”.

Ce a spus Marian Iancu

”Ma simt bine cand Mimi Stoica sufera. L-a durut cand i-am zis adevarul, ca e transsexual si menajera, si lumea stie ca am dreptate. Cand a zis ca cei care au furat statul sa mearga la puscarie s-a referit la patronul sau, George Becali, care este anchetat, din cate stiu eu. O sa fie dat afara, pentru ca si-a atacat seful. Sunt vaccinat, imi sustin singur ideile, nu am sfatuitori si imi asum raspunderea a tot ce spun. Mimi se baga in seama cu mine pentru a mai iesi in luminile rampei, altfel nu are cum”.

Fanii dinamovisti, umiliti

Dupa ce a reglat conturile cu dinamovistul Borcea si timisoreanul Iancu, Stoica a mai lansat o serie de declaratii rautacioase.

Cei care ataca Steaua: “Le pun in vedere celor care au chef sa vorbeasca de Steaua ca vor avea parte de replici pe masura. Si nu vor fi ca la cutremur, sa se mai aseze solul, ci devastatoare. În loc sa ne multumeasca ca au ajuns sa participe fara nici un merit in grupele Ligii, beneficiind de parcursul Stelei… Nu vedeti ca numai noi existam? Acuzele de dupa meciul cu Vaslui din campionatul trecut? Daca-l intrebi pe Borcea ce a mai fost la Vaslui, nu stie. A fost prin 1475 o batalie. Steaua era prea puternica. M-am uitat la niste meciuri de-ale lor, credeam ca mi s-a stricat televizorul, erau slow-motion”.

Atmosfera de pe stadionul Dinamo: “La noi tribunele sunt pline, pentru ca e fotbal adevarat. Dinamo joaca langa Spitalul de Urgenta, cu unii care seamana cu aia de la Spitalul de Urgenta. E urat sa te rogi sa vina oamenii la meci! Ei voiau sa joace in Ghencea, dar ce sa faca saracii suporteri in imensitatea aia, cand ei vin doar cate 3.000 la meciuri?!”.

Cernea: “Modul cum s-a pregatit si cum a aparat ne-a determinat sa-i acordam sanse in continuare. Nu pleaca si vor mai veni unul sau doi portari. Va pleca, totusi, Carlos”.

Transferurile din iarna: “N-am fost la plaja in Brazilia, veti vedea la iarna. Nu vor fi insa transferuri spectaculoase. Nu il vrem insa nici pe Vranjkovici si nici pe Emeghara”.

Meciul de la Lyon: ”Pentru imaginea Stelei, o evolutie buna e importanta. Nu va fi un capat de tara daca nu vom obtine un rezultat pozitiv. O victorie la Craiova este mult mai importanta”.

Urmărește-ne pe Google News