După testele de compatibilitate a reieşit că rinichiul lui Debbie nu se potrivea. Doctorii au informat-o, însă, că dacă donează, totuşi, un rinichi, şefa ei va fi mutată prima pe lista de transplanturi, urmând să beneficieze de alt rinichi compatibil.

„Rinichiul meu a ajuns în Saint Louis, Missouri, iar al ei a venit din San Francisco”, povesteşte femeia. Operaţiile au avut loc anul trecut, în august.

Ea la serviciu, şefa acasă

În pofida unor dureri atroce, ea a fost nevoită să meargă la serviciu, în timp ce şefa ei stătea acasă. În plus, la revenirea din convalescenţă, Jackie Brucia ar fi început să-şi certe subordonata în faţa colegilor. Îi reproşa tot felul de greşeli şi nu-i mai plătea orele suplimentare. A aranjat chiar ca Debbie să fie mutată la alt birou, la 80 km distanţă de casă.

Nemaiputând să îndure situaţia, Debbie s-a adresat mai întâi unui psiholog şi a hotărât în cele din urmă să apeleze la un avocat. I-a trimis apoi o scrisoare angajatorului, vânzător de maşini. Răspunsul a fost o scrisoare de concediere.

Debbie Stevens spune că tratamentul de la locul de muncă a făcut-o să aibă nevoie de un psiholog, solicitând acum compensaţii. Avocatul femeii cere acum despăgubiri de milioane de dolari pentru clienta lui, care nu regretă însă faptul că a salvat viaţa unui om prin donarea rinichiului ei.
Citiţi şi: Un chinez şi-a vândut un rinichi ca să-şi ia un iPad şi un iPhone

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News