– Fii atent(ă) la ofertele prietenilor de pe reţelele de socializare Pe Facebook, Twiter şi chiar pe Yahoo Messenger întâlneşti frecvent anunţuri legate de superoferte din toate domeniile, aşa că nu evita micile anunţuri aparent publicitare. Mai mult, când deschizi mess-ul, aruncă o privire la statusurile celor din listă. Poţi găsi frecvent oferte tentante. În plus, dacă vei posta chiar tu fotografia aparatului pe care ţi-l doreşti, ai multe şanse să primeşti ponturi de la prieteni legate de vreo promoţie sau de vreun vânzător care practică preţuri mici.
– Citeşte discuţiile de pe forumuri Oamenii vorbesc pe internet despre orice experienţe plăcute sau neplăcute, iar când e vorba de ponturi despre electronice nu sunt deloc zgârciţi în conversaţii. Forumurile sunt pline de informaţii despre aparatura e- lectronică. Mai mult, dacă te înscrii, poţi lansa chiar tu o dezbatere pe tema care te interesează.
– Pleacă într-o excursie de shopping Dacă nu ai fost încă în vacanţă şi nu ţi-ai planificat sejurul de relaxare, te poţi orienta către o vacanţă de shopping. Alege o locaţie cunoscută pentru preţurile mici practicate de comercianţi la produsele electronice şi, pe lângă cumpărături, te vei alege şi cu o vizită în locuri noi. De exemplu, San Marino, micul şi cochetul stat aflat pe teritoriul Italiei, e celebru la acest capitol, pentru că abundă de magazine care vând produse la preţuri fără taxe. Locul este perfect însă şi pentru vacanţă. La fel poţi găsi produse ieftine în magazinele de specialitate din Germania sau din Austria, unde, de asemenea, ai ce vizita.
– Compară preţurile de pe site-urile de specialitate În cazul în care cauţi un produs anume şi nu vrei să pleci departe de casă, caută modelul respectiv pe site-urile specializate în compararea preţurilor. Va fi simplu să alegi cea mai rentabilă variantă.
– Caută în magazine produse resigilate Să nu te gândeşti că e vorba de electronice second hand! Produsele resigilate sunt nou-nouţe, dar sunt scoase la vânzare de marile magazine de electronice şi electrocasnice la preţuri reduse doar pentru că au fost expuse pe raft ori au fost testate. Aşa poţi face o economie între 10 şi 40%.
– Vânează zilele cu reduceri Multe magazine şi-au făcut un obicei din a anunţa o dată la câteva săptămâni superpromoţii la toate produsele sau doar la unele dintre ele. Urmăreşte-le permanent şi sigur te vei alege cu ceva chilipiruri.

Urmărește-ne pe Google News