DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cum motivează ICCJ achitarea lui Piedone în dosarul Colectiv: lipsa unui cadru legal coerent și legislația deficitară

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Inginer   •   10.04.2024, 10:19

Oricât nu l-aş avea la suflet pe Piedone, e un adevăr în motivarea aia - LEGISLAŢIA E PROASTĂ. Până nu o să îneţelegem cu toţii că totul pleacă de la legile proaste, astfel de cazuri se vor mai repeta.

K476   •   09.04.2024, 19:14

Pt un om care nu trebuia sa mai vada lumina zilei, fie dupa gratii, fie acasa, aceasta decizie il face sa se simta dispretuitor ca un zeu printre muribunzi in agonie.

tomitan   •   09.04.2024, 18:17

Tăierea lefurilor si eliminarea pensiilor speciale iar cine protestează să fie concediat, să plece in Germania la cules de sparanghel sau in Spania la cules de căpșuni. Sunt o groază de absolventi gata să le ia locul acestor dinozauri speciali. PS.Un magistrat concediat este un magistrat mort,nici de Glovo sau Uber nu e bun.Magistratii români sunt precum politicienii români , niste habar n-am cu diplome

nasty1   •   09.04.2024, 17:56

Nu-i nevoie de 243 de pagini pentru motivare, magistratii sa-si aduca aminte ca trebuie salvate padurile! :))) Judecatorii trebui sa scrie pe scurt: "Politicienii corupti PSD+PNL si prietenii lor din PUSL si UDMR nu trebuie sa intre la puscarie, pentru ca ne dau salarii imense si pensii speciale nesimtite de la 45 de ani". Simplu!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close