Producătorii speră că astfel vor ”prinde” clienții care caută să cumpere produse fie pentru începerea noului an școlar, fie în avancronica sezonului de cumpărături de Sărbători.

Iată cele mai notabile lansări:

UPDATE 17.27 Panasonic a prezentat un mini-frigider care se plimbă prin casă pentru a te servi

Japonezii de la Panasonic au lansat la IFA 2017 un mini-frigider care răspunde la comenzi vocale și care se poate deplasa prin locuință pentru a-ți oferi răcoritoare sau mâncare.

UPDATE 15.53 LG se aliază cu Bang & Olufsen pentru realizarea unui televizor în comun

Grupul sud-coreean LG s-a aliat cu producătorul danez de sisteme audio de lux Bang & Olufsen pentru realizarea în comun a unui televizor de top. Acesta vine cu ecran 4K OLED, sistem de operare webOS și un preț de peste 10.000 de dolari.

UPDATE 14.53 Panasonic se aliază cu Samsung pentru televizoare și filme de înaltă calitate

Grupurile Panasonic și Samsung s-au aliat cu studioul de filme 20th Century Fox, deținut de către magnatul media Rupert Murdoch, pentru a realiza un nou standard de calitate pentru televizoare și filme. Panasonic a făcut o demonstrație cu noua tehnologie.

UPDATE 13.35 Sony prezintă smartphone-urile Xperia XZ1 și Xperia XZ1 Compact

Acestea vin cu procesoare de top, ecran Triluminos și sunet de înaltă calitate. Mai multe detalii puteți afla în articolul dedicat.

UPDATE 11.55 Moto X4 a fost lansat de către Lenovo

Moto X4, un smartphone cu design premium, dar cu un preț accesibil, a fost prezentat oficial de către grupul chinez Lenovo. Mai multe detalii despre specificații, preț și data de la care va fi disponibil puteți vedea aici.

LG V30, aruncat în lupta cu Samsung Galaxy Note 8

Producătorul coreean LG a prezentat noul V30, cel mai puternic smartphone realizat de către companie. Acesta intră direct în lupta cu Galaxy Note 8 de la rivala Samsung, dar și cu viitorul iPhone 8 de la Apple.

Foto; captură YouTube

Acer Chromebook 15, varianta de metal

Producătorul taiwanez de calculatoare Acer a prezentat la ediția din acest an a târgului o nouă variantă a laptopului Chromebook 15, acesta venind acum cu carcasă din aluminiu, dar și cu un preț mai mare.

IFA 2017. Asus trece gama ZenBook Flip la cele mai avansate procesoare Intel

Celălalt mare producător de PC-uri din Taiwan, Asus, a venit cu noi versiuni ale laptopurilor ZenBook Flip, acestea fiind acum disponibile cu cele mai noi procesoare Intel.

 

Urmărește-ne pe Google News