Cei care vor să facă donații sunt redirecţionaţi de la site-ul lui Trump către platforma WinRed. Fotografia descrisă de Trump drept „iconică” a fost publicată într-o încercare de mobilizare a donatorilor, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres.

În imagine, Donald Trump apare cu pumnul ridicat în aer după ce un glonț i-a străpuns vârful urechii drepte în timpul unui miting din Pennsylvania.

„O grămadă de oameni spun că este cea mai iconică fotografie pe care au văzut-o vreodată. Au dreptate, iar eu nu am murit. De obicei trebuie să mori pentru a avea o fotografie iconică”, a declarat Donald Trump într-un interviu pentru New York Post.

Fostul președinte american a fost atins de un glonț tras asupra lui de un tânăr de 20 de ani în timpul unui miting de sâmbătă din Butler, Pennsylvania. Glonțul i-a străpuns vârful urechii drepte, Trump fiind protejat imediat de agenții de securitate.

Atacatorul a fost ucis pe loc. Unul dintre susținătorii lui Trump a murit în timpul atacului, iar alte două persoane au fost rănite. FBI a anunțat că investighează incidentul ca fiind o tentativă de asasinat.

Foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News