Marius, fostul partener de viață al regretatului designer, este sfâșiat de durere în ziua în care Răzvan Ciobanu este condus pe ultimul drum.

La biserica unde are loc slujba de înmormântare, Marius s-a clătinat și abia s-a putut ține pe picioare din cauza suferinței. Ca și cu o seară înainte, când a fost la priveghi, acestuia i s-a făcut rău  și a vomitat la finalul slujbei. Cei prezenți au vrut să cheme salvarea, dar au renunțat, fostul iubit al lui Rțzvan Ciobanu părăsind biserica sprijinit fiind de o prietenă.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea are loc joi.


Citește și:

Libertatea a reconstituit traseul morții. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu dintr-un club din Mamaia pe câmpul localității Săcele

Urmărește-ne pe Google News