Canotoarea a vizitat recent expoziția permanentă a Muzeului de Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc, s-a fotografiat alături de câinii ciobănești de la Canisa De Pietrele Doamnei a familiei Tăutu, a făcut selfie-uri cu vizitatorii, iar la final a lăsat următoarele cuvinte în Caietul de impresii:

Canotoarea Ancuța Bodnar, ședință foto la muzeu FOTO Facebook

„Un loc absolut minunat și reprezentativ pentru zonă. Mă bucur enorm că am fost astăzi aici!!!”.

„Mulțumim pentru vizită, Ancuța Bodnar și pentru bucuria pe care ne-ați adus-o prin performanțele de la olimpiadă!, au scris reprezentanții muzeului pe Facebook.

Canotoarea Ancuța Bodnar, ședință foto la muzeu FOTO Facebook

Drumul spre succes

A început canotajul la vârstă de 14 ani, fiind descoperită de faimoasa antrenoare Mariana Maliș, de la Clubul Sportiv Școlar Orșova, în timpul unei vizite de selecție prin școli. La prima prezență la campionatele naționale a cucerit locul I.

În prezent este legitimată la CS Dinamo București. La 19 ani, după o accidentare la umăr, a vrut să se lase de de sport, dar antrenoarea sa Mariana Lupou a convins-o să continue.

Canotoarea Ancuța Bodnar, în Munții Rarău FOTO Facebook

În 2019, Ancuța Bodnar a devenit vicecampioană europeană în Elveţia, dar şi vicecampioană mondială la Linz, alături de colega sa Simona Radiș, împreună cu care a cucerit prima medalie olimpică de aur a canotajului românesc după 13 ani.

În aceeași formulă, au obținut medalia de argint la proba de dublu vâsle de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Canotoarea Ancuța Bodnar, în Munții Rarău FOTO Facebook

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

FOTO: Fcebook/ Mihnea Tăutu

Urmărește-ne pe Google News