Vârful lamei s-a înfipt în perete, iar cuțitul era încă acolo când poliția a ajuns la fața locului. Un candelabru era spart, pe podeaua din lemn. Fotografiile tulburătoare au fost publicate de presa norvegiană.

În noaptea de 4 august, Marius Borg ar fi abuzat „psihic și fizic” o tânără, în apartamentul ei din cartierul Frogner din Oslo.

„Playboy”-ul norvegian a fost arestat pentru 30 de ore. El este cercetat în stare de libertate pentru vătămare corporală, încălcare și daune aduse proprietății.

Fotografiile de la locul faptei arată agresivitate. Există bucăți de sticlă împrăștiate și obiecte personale în jurul lustrei care a căzut din tavan.

Un brici, un tub de cremă, un pulover negru. Ochelari de soare, un uscător de păr, o oglindă și un telefon mobil ar fi fost, de asemenea, distruse în altercația violentă. În imagini se vede și o cască de motocislist, lângă pat.

Coperta revistei norvegiene

Autoritățile norvegiene reconstituie ce s-a întâmplat exact în dormitorul devastat. Ofițerii de poliție l-au arestat pe Marius a doua zi dimineața, ridicându-l de la castelul Skaugum (25 kilometri sud-vest de Oslo), reședința mamei și a tatălui său vitreg, prințul moștenitor Haakon (51 de ani).

A fost reținut și eliberat după 30 de ore. Ulterior, Marius ar fi insultat-o ​​și a amenințat-o pe tânără, în cel puțin două apeluri, ale căror înregistrări sunt disponibile poliției.

Presupusa victimă, cu care Marius este „într-o relație”, potrivit procurorului, a suferit o comoție și a fost transportată la spital în noaptea agresiunii. Nu a fost confirmat dacă este vorba de actuala lui iubită, Rebecca Helberg Arntsen, o tânără care practică surf.

Luni, o altă femeie a făcut acuzații împotriva lui Marius. Juliane Snekkestad (29 de ani), care i-a fost iubită timp de patru ani, până în 2022, a scris, pe Instagram, că „am fost abuzată psihic și fizic de persoana despre care vorbiți. Violența psihologică a fost cea mai brutală pentru mine”.

Mama lui Marius nu a comentat acuzațiile, însă situația a determinat-o să-și anuleze plecare la Olimpiada de la Paris.

Soțul ei, prințul moștenitor Haakon, a declarat, pentru Dagbladet, că „nu vreau să intru în detalii, dar situația mă apasă. Este o problemă serioasă când poliția este implicată”.

Fiul prințesei Mette-Marit l-a angajat pe avocatul care îl apără pe șeful gangsterilor Bandidos.

Marit Tjessem, mama prințesei moșternitoare, prințesa moștenitoare Mette-Marit, prințul moștenitor Haakon, Marius Borg Hoiby (rândul de sus, de la stânga) prințul Sverre Magnus, regele Harald, prințesa Ingrid Alexandra și regina Sonja (jos, de la stânga). Foto: Hepta

Mette-Marit s-a căsătorit cu Haakon în 2001. Au doi copii, prințesa Ingrid Alexandra, 20 de ani, și prințul Sverre Magnus, 18 ani. Chiar dacă Marius participă la evenimentele, el nu are îndatoriri pentru casa regală.

Urmărește-ne pe Google News