Accidentul a avut loc joi, 11 iulie, cu un minut înainte de ora 14:00, pe DN6. „Un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, nu ar fi pătrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul ce circula în faţa, a intrat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Craiova şi un autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din comuna Brădeşti”, a transmis IJP Dolj.

Cei doi bărbaţi de 53 şi 59 de ani implicați în accident au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se observă cum o camionetă e oprită pe a doua bandă si așteaptă să vireze la stânga, apoi în dreptul ei oprește un Duster, venit pe a doua bandă pe contrasens, de asemenea cu intenția de a vira la stânga. Atunci apare în imagini un TIR pe prima bandă în spatele Dusterului, și imediat pe banda a doua, cu viteză, trece o basculantă încărcată, care vrea să depășească TIR-ul.

Șoferul basculantei vede că Dusterul e oprit pe aceea bandă, încearcă să frâneze și intră pe contrasens, lovind camioneta și Dusterul, în același timp.

Urmărește-ne pe Google News