Răzvan Ciobanu era la volanul unei mașini de teren extrem de solide care în mod normal ar fi trebuit să-i salveze viața. El a fost găsit decedat, lângă mașină, de către echipele de intervenție care nu au putut decât să constate decesul. Aceasta înseamnă că Ciobanu nu ar fi purtat centura de siguranță și a fost proiectat în momentul impactului, în afara autoturismului.

CITEȘTE ȘI: Povestea cutremurătoare a românului ucis de doi adolescenți în Suedia, care au rămas nepedepsiți!

Paramedicii l-au găsit pe Răzvan Ciobanu întins pe spate, cu mâinile împreunate, ca și cum s-ar fi rugat.

Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a transmis un oficial IPJ. În autoturism s-ar mai fi găsit un act de identitate, însă în interiorul mașinii se afla doar șoferul, Răzvan Ciobanu, 43 de ani, care a fost găsit decedat de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului.

Răzvan Ciobanu este binecunoscut publicului din România. Personaj controversat, el a fost jurat la „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3.


CITEȘTE ȘI:

UPDATE | Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, în cursul nopții! Creatorul de modă avea 43 de ani | FOTO

VIDEO | Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Mașina a rulat pe câmp aproape un kilometru

Reacția lui Jojo după ce Răzvan Ciobanu a murit. „Sunt complet zdruncinată și șocată”

Răzvan Ciobanu, momente de cumpănă din viață. Fostul iubit l-a mutilat cu o bară metalică, iar un prieten l-a acuzat de furtul unui ceas scump

Codin Maticiuc, după moartea lui Răzvan Ciobanu. „M-am simțit prost că am văzut…”

Ultima postare pe Facebook a lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a murit în a doua zi de Paște, într-un accident rutier

Viața lui Răzvan Ciobanu, în lumina reflectoarelor. Și-a recunoscut public orientarea sexuală

Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Mașina a rulat pe câmp aproape un kilometru

Urmărește-ne pe Google News