Scandalul în care Silvio Berlusconi e implicat, caz ajuns şi pe mesele judecătorilor de la procuratura italiană, a luat amploare în ultimele două zile, de când presa din Peninsulă a relatat interceptări telefonice care par să-l incrimineze din ce în ce mai mult pe premier.

A supărat Vaticanul

Politicianul, despre care ziariştii italieni au scris că în august anul trecut a mai adăugat o româncă pe lista celor care i-au trecut prin pat, după ce numele Ioanei Claudia Amarghioalei a apărut în transcrierile convorbirilor, neagă însă cu vehemenţă acuzele care i se aduc. Însă, la fel ca şi în cazul noii tinere din România, despre care presa spune că era o aspirantă la un post de animatoare într-una din televiziunile lui Berlusconi şi că s-ar fi culcat cu acesta în august 2010, numele premierului se regăseşte în stenogramele procurorilor cu privire la anumite orgii sexuale, ceea ce îi determină pe mulţi amici de-ai săi să nu îi mai fie aproape. Presa din Italia a scris, ieri, că tot mai multe persoane importante din Peninsulă se dezic de Berlusconi sau evită să îşi mai asocieze numele cu al acestuia. E şi cazul lui Tarcisio Bertone, al doilea om în ierarhia Vaticanului, amic de-al premierului, dar şi de cel al patronului Ferrari, Luca de Montezemolo, alături de care politicianul şi-a petrecut şi un concediu.

Şi ele ar fi trecut prin patul premierului italian

Ziariştii din Italia au scris că în ultimele stenograme date publicităţii mai apare numele unei românce, Ioana Vişan (foto jos), 23 de ani, despre care se ştia că a avut o idilă cu Berlusconi şi în anul 2009. O altă româncă, Flo Marincea (foto dreapta), 26 de ani, se pare că a fost la petrecerile premierului, presa din Italia relatând că a fost văzută, anul trecut, în vila acestuia.

Urmărește-ne pe Google News