UPDATE ora 11.40. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum, iar echipele de căutare-salvare au început verificarea spatiilor interioare.

„Până în momentul de faţă au fost identificate două victime. Acestea au fost asistate medicale de către echipajele de la faţa locului pentru intoxicare cu fum”, a anunțat ISU București – Ilfov.

Știrea inițială: La sosirea pompierilor, incendiul se maifesta la nivelul acoperişului cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un service auto, pe Şoseaua Electronicii, din Sectorul  2 al Capitalei. Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori şi o ambulanţă SMURD”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. 

S-a realizat un dispozitiv de intervenţie circular, iar pentru asigurarea necesarului de apă, s-a suplimentat dispozitivul de intervenţie cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În momentul de faţă incendiul este localizat”, anunță ISU București-Ilfov.

Sursă video: ISU-BIf

Urmărește-ne pe Google News