UPDATE ora 18.30. Pompierii au anunțat că incendiul de pe strada Fruntaş Constantin Tudor este lichidat.

„Pe parcursul acţiunii de stingere a focului au fost evacuate 40 de persoane dintr-un imobil învecinat, pentru a preveni intoxicarea lor cu fum”, a anunțat ISU București-Ilfov.

Suprafaţa afectată de flăcări a fost de aproximativ 200 de metri pătraţi.

UPDATE ora 16.20: Societatea de Transport București a anunțat că linia de tramvai 40 a fost blocată timp de 20 de minute pe Bulevardul Basarabia, pe ambele sensuri, din cauza incendiului din zonă.

„Linia 40 a fost blocată 20 de minute pe Bd. Basarabia, între Șos. Mihai Bravu și Bd. Chișinău, pe ambele sensuri. Cauza: incendiu în zonă (15:55-16:15)”, a transmis STB.

UPDATE ora 16:13: „Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o casă părăsită, pe strada Fruntaș Constantin Tudor din sectorul 3 al Capitalei. La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, fapt ce a impus remiterea unui mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației. Până în momentul de față nu au fost identificate victime”, a transmis ISU București Iflov, potrivit observatornews.ro.

Știre inițială: „Incendiu major cu degajări mai de fum produs la clădire civilă – zona Bulevarul Basarabia. Ocoliți / evitați zona. Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. Respectați recomandările dispuse de autorități”, se arată în mesajul RO-Alert primit de bucureșteni.

Flăcările au izbucnit la o casă părăsită, de pe strada Fruntaș Constantin Tudor din sectorul 3 al Capitalei.

Până în momentul de față nu au fost identificate victime.

Polițiștii au blocat Bulevardul Barasabia, astfel ca mașinile de pompieri să poată interveni.

La fața locului s-au deplasat 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și un echipaj de prim-ajutor.

FOTO: Iulian Pavel – Gazeta Sporturilor

Urmărește-ne pe Google News