DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Închisoarea unde e încarcerată Elena Udrea nu poate asigura asistență medicală, spun sindicaliștii: „Problemele se rezolvă prin apel la 112”

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

PS92234   •   23.08.2024, 07:26

Avand in vedere ca la bulaul din Targsor nu ajung pioasele cu frica de D-zeu , ci hotomanele notorii si nesatule , tradatoarele de tara , cremenale de copii , decapitoarele si dezmembratoarele de oameni , etc , au pretentia de a a avea cabinet medical full option , eventual si cu un mascul dr. ,salon de cuafura , ... destul ca sunt imbracate si aranjate vestimentar in pucascarie ca pe bulevard . Spre deosebire de rumania In puscariile din US , incarceratele sunt toate la unison in costume portocalii , nu frigidere si tv personale , si n au acces nici la tampoane , ... folosesc bucati din cearseafuri ( vezi YOUTUBE), eventual protesteze sa le mearga si vechimea in munca pentru cat stau la bulau.

neutrino   •   23.08.2024, 00:19

Așteptarea ca medicii și asistenții care lucrează în penitenciar mai degrabă să _prevină_ acordarea asistenței medicale specializate în afara penitenciarului (în loc ca rolul lor să fie acela de a facilita, a organiza și a urmări rezultatele acestor prezentări în afară) este complet nerezonabilă, însă aceasta este în mod real sursa neînțelegerilor flagrante ale rolului sectorului medical din partea conducerii, care duc la invariabile presiuni și, în final la abandon profesional, dacă nu chiar la deficiențe serioase în acordarea asistenței medicale pentru deținuți. (Iar asta se petrece acum, când țări precum ilalia, Franța și Malta ne tot râd în nas și nu ne returnează fugarii, pe motiv de non-complianță penitenicară cu normele CEDO!)

PAPAMARZZOLE   •   23.08.2024, 00:16

ELENA UDREA SA FIE PUSA IMEDIAT IN LIBERTATE! Daca pateste ceva? Daca stranuta sau isi rupe vreo unghie, cine intervine?!? Ia sa va vad?! Cine raspunde?

neutrino   •   23.08.2024, 00:08

Faptul că sindicaliștii din penitenciare au semnalat o situație intolerabilă este, desigur, de apreciat, însă au scăpat totodată și porumbelul: „Toate problemele medicale se rezolvă prin apel la 112 sau prin prezentarea deținutelor la spitale din rețeaua publică, suprasolicitând polițiștii de penitenciare din sectorul operativ și logistic.” Vasăzică, rolul sectorului medical dintr-un penitenciar este acela de a degreva personalul de pază de eforturi suplimentare (și penitenciarul de cheltuieli). Nicio preocupare reală pentru starea de sănătate a deținuților (~telor), nicio recunoaștere a faptul că prezentarea de urgență la spital nu suplinește asistența medicală obișnuită. Din păcate, această viziune (larg răspândită în sistemul penitenciar) este cea care pervertește în mod grotesc acordarea asistenței medicale, până la a o goli complet de sens și a îndepărta astfel cadrele medicale de sistem.

steaua.libera   •   22.08.2024, 23:48

Alt motiv ca să se iasă mai repede

K476   •   22.08.2024, 23:31

Dar se justifica? Cate apeluri saptamanale sunt? Care sunt situatiile?

Unomfoartesimplu   •   22.08.2024, 23:30

Biata femeie... NIci nu mai stii a cui victima e; e lu' Kovesi, a lu' Coldea??? Nu e cum se zice, mare bunaciune si n-a fost niciodata, dar e femeie si mama si nu merita sa stea la bulau pentru altii numai pentru ca a fost la momentul nepotrivit intr-o conjunctura. E de la tara, dar nu merita sa "stea"...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close