Conform forțelor de ordine, incidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 15.45, pe strada Biserica Amzei din Capitală. Jandarmii bucureșteni, aflați în misiune la un obiectiv diplomatic, au observat un bărbat care amenința trecătorii cu un obiect ascuțit.

„Jandarmii au intervenit imediat, reușind să-l imobilizeze și să-l încătușeze. În scurt timp, la fața locului au ajuns două echipaje de jandarmerie și poliție, în urma unui apel la 112 din partea unui trecător. Asupra bărbatului au fost găsite, printre alte bunuri, patru foarfeci și o șurubelniță”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei.

Suspectul a fost condus la sediul secției de poliție, iar în urma procedurii de identificare, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a mai executat, în trecut, pedepse privative de libertate.

„În acest context, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în conformitate cu prevederile art. 371 Cod Penal, și a fost solicitată o ambulanță care a transportat persoana în cauză la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri specifice. Atragem atenția asupra acestei situații și reamintim tuturor cetățenilor faptul că, în această situație, nu trebuie să rămână nepăsători, ci este absolut necesar să solicite urgent sprijinul autorităților, prin apel la 112”, au transmis forțele de ordine.

FOTO: Jandarmeria Capitalei

Urmărește-ne pe Google News