În dimineața zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că a avut loc un conflict spontan într-o locuință din localitatea Turda. Ajunși la locul solicitării, polițiștii au constatat că o persoană de sex masculin în vârstă de 42 de ani prezenta mai multe lovituri de topor, un echipaj medical constatând decesul victimei.

Din primele cercetări a reieșit că între victimă și agresor, care au petrecut împreună trecerea dintre ani, a izbucnit un scandal pe fondul consumului de alcool. Victima a fost lovită de mai multe ori cu un topor în zona capului, în urma cărora, acesta aproape a fost desprins de trup. Conform mai multor martori, victima, aflată în stare de ebrietate, ar fi intrat în casă peste cel care a comis crima.

Agresorul a fost reținut pentru audieri, iar cercetările au fost preluate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, urmând a se stabili cu exactitate a situaţiei de fapt şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

La noapte se dă ora înapoi. Vezi cum trece România la ora de iarnă 2024!

Urmărește-ne pe Google News