„La data de 4 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta Liceului Tehnologic Turburea a avut loc un incident. 

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 34 de ani, din comuna Aninoasa a pătruns, fără drept în incinta liceului şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra a două eleve, ambele de 16 ani, respectiv, pe una dintre ele ar fi tras-o de păr, iar celeilalte i-ar fi dat o palmă”, informează, sâmbătă, oficialii Poliţiei Gorj. 

Potrivit surselor judiciare care au făcut declarații pentru News.ro, bărbatul a mers la liceu nemulțumit de faptul că fetele au avut o altercație cu nepoata sa. Vineri, bărbatul a mers la cele două fete, amenințându-le în primă fază.  

Fetele au ripostat și l-au îndemnat să facă asta, moment în care acesta le-a agresat. El a fost sancționat cu amendă pentru pătrunderea fără drept în unitatea de învăţământ. În plus, poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe

Urmărește-ne pe Google News