Deşi vecinii abia acum au aflat de miracolul din curtea doamnei Florinela, unii apropiaţi ai femeii susţin că încă de acum trei ani au trăit pe propria piele minunile.
“Am venit acum trei ani pentru prima oară, într-o perioadă în care nu reuşeam să îmi găsesc serviciu, eram şi bolnav. După ce m-am rugat la icoane m-am simţit mai liniştit, iar după o lună am reuşit să mă angajez. Uşor, uşor, am reuşit să scap şi de boala pe care o aveam”, ne-a mărturisit Nicolae Boboc, care de atunci vine săptămânal în pelerinaj la doamna Florinela. Femeia are o adevărată colecţie de icoane într-o cameră ridicată special în curte pentru ele.

Oamenii cred că e clarvăzătoare

Dintre acestea, susţine că în ultimele zile au început să lăcrimeze una a părintelui Arsenie Boca şi alta a Fecioarei Maria. “Icoanele plâng pentru oameni, e un semn prin care Dumnezeu îi roagă să se îndrepte spre credinţă”, susţine Florinela, chiar dacă ieri nici un sfânt nu mai vărsa lacrimi. Creştinei i s-a dus acum buhul printre pelerinii care îi calcă zilnic curtea că ar fi şi clarvăzătoare, după ce şi-a pus o vecină să îşi ducă soţul la doctor ca din senin.
“M-am speriat atunci şi ne-am dus, iar medicii i-au spus soţului că are cancer”, a povestit şi Maria, una dintre martorele minunii. Cu toate acestea, reprezentanţii Bisericii din Argeş au refuzat să comenteze miracolele de la Bogaţi, în timp ce preotul din comună a trecut pe la Florinela şi i-a lăsat câteva cărţi de rugăciune.

Urmărește-ne pe Google News