Conform emisiunii „Un Show Păcătos”, Cornelia Catanga se află la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru investigaţii medicale, iar soţul său ar fi luat deja legătura cu organele abilitate, pentru a face plângere.
Conform celor declarate în emisiune de reporterul trustului Intact, Cornelia Catanga ar fi imobilizată la pat şi de abia mai poate să vorbească. Se pare că incidentul ar fi pornit după ce Marian Mexicanu i-ar fi cerut acesteia o sumă de bani. Conform spuselor cântăreţei, la scandal ar fi participat cumnatul lui Marian Mexicanu şi fiul său. Toţi s-ar fi năpustit asupra ei şi a familiei sale, care a fost agresată fizic.
Marian Mexicanu a prezentat o variantă care o contrazice pe cea formulată de Cornelia Catanga: „Eu cred că dumneavoastră cunoaşteţi personajele. A fost o mică discuţie, pe teme muzicale, dar de aici până la a ne omorî, e cale lungă. A fost o mică dispută, ca între muzicanţi. Nu cred că ea trebuie să facă scandal pentru o chestie din asta. Se poate ajunge la spital dacă vrei. Mă duc şi eu atunci şi declar la fel. Nu ştiu, sunt străin de tot ceea ce s-a spus. Mâine ne întâlnim, vorbim şi totul o să fie ok. Mai departe, e foarte uşor să ajungem la televizor. Sunt nevinovat. Dacă ei vor să-mi aducă necazul în casă, e treaba lor. Era lume, erau clienţi în restaurant. Ne-am separat şi am plecat. De la o îmbrânceală până la scaune în cap e cale lungă.”
Citeşte şi: GAFA FĂCUTĂ de SIMONA GHERGHE la emisiune! IATĂ DE CE S-A SUPĂRAT pe ea O INVITATĂ!
În sfârşit, s-a măritat Catanga
 
 

Urmărește-ne pe Google News