«Provoacă infecţii greu de tratat»

“Carnea alterată are o mare încărcătură de substanţe toxice provenite din reacţiile de degradare ale proteinelor şi poate conţine bacterii care provoacă infecţii greu de tratat (E coli, Campylobacter, Listeria, Clepsiella, Salmonella)”, ne-a declarat lector dr. Lygia Alexandrescu (foto), adăugând că, odată consumată, această carne alterată poate provoca simptome digestive specifice toxiinfecţiilor alimentare: vărsături, diaree, febră, dureri abdominale, letargie etc.

Ce spun alţi clienţi

Rodica Găzdac:
“Am cumpărat două kilograme de spate de pui. Am auzit de scandalul cărnii alterate. Dacă este adevărat, pentru că se spun multe lucruri fără suport real, este extrem de grav”.
Dorel Pop:
“Am auzit ceva despre scandal. Nu o să mă apuc să analizez eu dacă această carne este sănătoasă. Să o analizeze cei care o vând. Eu pot doar să am grijă când cumpăr, să fie proaspătă”.
Nicolae Deleanu:
“Este incredibil ce s-a întâmplat! Este un atentat la sănătatea populaţiei, pentru că din carne alterată se poate muri. Eu nu mai mănânc decât carne de vânat”.

 
 

Urmărește-ne pe Google News