DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Indignare la nivel mondial după atacul israelian care a provocat moartea a 45 de palestinieni: „Această suferință umană trebuie să ia sfârșit” | VIDEO

« Înapoi la articol

Comentarii (24)

BOEMIAN   •   28.05.2024, 23:05

Hamas, organizație teroristă, căpeteniile se ascund în tuneluri, teroriștii se apără cu scuturi umane. Dealtfel, Hamas, înainte de a ataca Israelul, trebuiau să știe proverbul românesc: " cine seamănă vânt , culege furtună "

DoarDiviziaB   •   28.05.2024, 20:23

Aceste epurări etnice trebuie sa inceteze

K62i   •   28.05.2024, 17:31

Majoritatatea nu vede padurea de copaci, adica cu complicitatea evreilor s-a realizat atacurile din octombrie ,altfel nu se explica reactia intarziata a cateva ore ale armatei, ca sa justifice ceea ce se intampla in gaza si urmeaza cisiordania!

croco601   •   28.05.2024, 16:02

Netanyahu, anul 2024: "-Nu putem accepta un stat Palestinian liber în Gaza. Israelienii ar fi în pericol"..... Anul 2026, după ce ultimul palestinian din Gaza a fost deportat în Sinai și Gaza a fost colonizată cu evrei. Ben Gvir (ajuns primministru): "-Nu putem accepta un Israel vecin cu Palestinienii refugiați în Sinai. Îi vom trimite mai departe spre Cairo...

Florin741   •   28.05.2024, 14:01

În mod IRONIC:Israelul "țara sfântă"........!

cprcflorentin   •   28.05.2024, 13:44

Este inuman si atroce tot ce se intampla in fasia Gaza.Atrocitatile armatei israeliene trebuie sa inceteze.Cand vad imaginile cu mii de copii mutilati pe viata nu ma gandesc decat la ce in sufletul parintilor acelor copii care cu siguranta vor jura razbunare.In acest mod israelul nu face altceva decat sa semene ura pentru decenii de acum inainte.Probabil ca nu va reusi sa omoare toti palestinienii(membrii Hamas sau nu) iar cei care vor ramane in viata nu vor avea niciun sentiment favorabil unei coabitari cu poporul israelian care, astfel cum o spun toate documentele internationale, este un popor ocupant al fasiei Gaza si al Cisiordaniei.Pentru crimele savarsinte de isrelieni in Cisiordania in ultimii 10 ani(atentie, 10 ani!) CPI a initat o procedura de sanctionare a statului evreu si a celor implicati in mod direct.Conform dezvaluirilor procurorilor si judecatorilor CPI, acestia au fost presati de Mosad sa claseze procedura, facandu-se inclusiv amenintari la adresa familiilor lor.

Moshu   •   28.05.2024, 13:24

" inzestrata la nivel "vai de capul ei"....esti de rea credinta,aia "vai de capul lor" trag rachete catre Israel si acum,dupa 7 luni de "distrugere in masa" ....deci au inzestrare baietas...si au si un tupeu iesit din comun...si de ce i-ar interesa pe israelieni mai mult de soarta alora ucisi,daca pe "fratii"lor ii doare la basca si se joaca in continuare cu bombardeaua ??

theo_s   •   28.05.2024, 13:11

Criminalii se ascund de 6 luni in spatele pretextului ca "elimina" membri Hamas. Nicaieri, in nicio circumstanta, in niciun stat cat de cat civilizat nu se poate "explica" sau "justifica" uciderea unor multimi de civili prin motivarea ca in zona erau si niste inamici. Ceea ce arata ca se confrunta doua forte primitive, sangeroase, criminale. Una inzestrata la nivel "vai de capul ei", alta, o armata adevarata, super-inzestrata. Si mai e o diferenta uriasa: forta aia vai de capul ei e inregistrata ca "terorista" peste tot, in lume, ceallata, desi, la fel de sadica si criminala, e frecventabila!! E OK! Ne intalnim, comunicam... pe mana cui au ajuns "marile democratii". Vai de steaua lor.

TheWizardOfOz   •   28.05.2024, 13:09

Israelul trebuie să continue ofensiva militară până când ultimul israelian răpit va fi eliberat. Dacă toți cetățenii israelieni răpiți au fost uciși, Gaza trebuie distrusă definitiv.

    zorrozabal   •   28.05.2024, 14:53

    TheWizardOfOz   •  28.05.2024, 13:09

    Israelul trebuie să continue ofensiva militară până când ultimul israelian răpit va fi eliberat. Dacă toți cetățenii israelieni răpiți au fost uciși, Gaza trebuie distrusă definitiv.

    Aa,d-aia n-sare nici un interes Netanyahu sa elibereze ostaticii(prin schimb de prizonieri)?Și bombardeaza la gramada,doar i-o lichida pe toți?(Ca și p-aia care au scapat(cei trei tineri),tot i-a... impușcatCica din greșeala-cu toate ca vorbeau ebraica și aveau parul roșcat)!Ca sa aiiba un motiv sa aplice„soluția finala”?Ia vezi de ce protesteaza mii de israelieni ?

    zorrozabal   •   28.05.2024, 14:34

    TheWizardOfOz   •  28.05.2024, 13:09

    Israelul trebuie să continue ofensiva militară până când ultimul israelian răpit va fi eliberat. Dacă toți cetățenii israelieni răpiți au fost uciși, Gaza trebuie distrusă definitiv.

    Mda!Altul care se crede Ioșua ben Nun- in fața zidurilor Ierihonului biblic!

Abiatar   •   28.05.2024, 13:00

Trebuie distrusa hamas ul, restul sunt victime colaterale, care la urma urmei au sustinut si sustin hamas ul

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close