Înregistrarea făcută de cameramanul său Michael îl arată cu o mână pe volan, în timp ce în cealaltă își ținea smartphone-ul. Tânărul antreprenor cotat cu o avere de 4 milioane de dolari pare că se uită încontinuu la mesajele primite.

Apoi se aud țipete, iar camera video scapă de sub control. Din cauza acvaplanării, vehiculul de lux derapase și intrase în balustradă!

Încearcă să iasă din mașina, strigând cu disperare „Deschide ușa! Deschide ușa!”. În timp ce Doherty cere ajutor, salvatorii se grăbesc la fața locului. Mai târziu, Doherty apare nevătămat, plângându-se că mașina sa de 720 CP a fost complet distrusă. El și cameramanul au fost duși la spital, cu răni ușoare.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Potrivit lui Doherty, el și-a achiziționat bolidul de lux la sfârșitul anului trecut cu 202.850 de dolari.

Imaginile îl arată apoi examinându-și mașina distrusă. „Banii mei au dispărut!”.

După accident, contul lui Doherty de pe platforma LIVE a fost dezactivat pentru încălcarea regulilor. Influencerul riscă acum și o amendă de 500 de dolari.

Mulți streameri cunoscuți au comentat deja accidentul. „Nu sunt un fan al cenzurii, dar acest copil trebuie să fie interzis de pe toate platformele imaginabile”, a scris cunoscutul „Nadeshot”, adăugând că el crede că Doherty „merită o pedeapsă cu închisoarea pentru modul nesigur în care a condus”.

Doherty și-a început cariera pe YouTube la vârsta de 13 ani și de atunci și-a câștigat faima în primul rând prin videoclipuri cu farse și cascadorii îndrăznețe. El are acum 15 milioane de urmăritori doar pe YouTube.

Urmărește-ne pe Google News