Conform sursei citate, bărbatul ar fi intrat în cursul zilei de luni, 23 septembrie, într-un apartament din orașul Siegen, ar fi amenințat și atacat două tinere cu un cuțit.

Una dintre cele două tinere a fost cea care a alertat autoritățile, iar apelul a fost efectuat în timp ce bărbatul încă se afla în apartament. Totuși, în pofida forțelor mobilizate, Ionuț P. nu a fost prins.

În acest sens, autoritățile au făcut apel la oameni să nu se apropie de suspect.

„Am reușit să îl prindem pe fugar”

„Deoarece persoana pe care o căutăm poate fi înarmată, anunțați poliția și nu vă apropiați de suspect” – acesta a fost mesajul oamenilor legii.

De asemenea, polițiștii germani au luat legătura cu anchetatorii de la Oficiul Federal de Investigații Criminale, iar pe numele românului a fost emis un mandat internațional de arestare. Românul a fost arestat de polițiști la granița dintre Spania și Portugalia.

„Munca din ultimele săptămâni a dus la emiterea unui mandat internațional de arestare. Datorită cooperării la nivel european a autorităților, am reușit să îl prindem pe fugar”, a transmis Andreas Müller, șeful autorității districtuale de poliție. 

Victimele jafului au ajuns la spital în urma incidentului, în timpul căruia românul a reușit să fure bani. Ba mai mult, una dintre tinere a fost internată în spital, iar potrivit sursei citate Ionuț P. nu se afla la prima abatere, având un dosar stufos.

Urmărește-ne pe Google News