„INSCOP Research își reafirmă angajamentul de a sprijini comunitatea sociologică și cercetările de calitate în domeniul științelor sociale din România. INSCOP Research împărtășește misiunea Societății Sociologilor din România (SSR) de promovare a profesiei de sociolog și a cercetărilor produse de specialiștii români”, a declarat directorul INSCOP Research, Remus Ștefureac.

Conferința SSR 2024 este organizată in memoriam Profesor Lazăr Vlăsceanu, cu scopul de a onora și de a recunoaște contribuțiile semnificative la dezvoltarea sociologiei ca disciplină în țara noastră.

Evenientul va avea loc pe data de 24 și 25 octombrie 2024, în București, la Universitatea din București, la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială.  

În cadrul conferinței care abordează ideea de sociologie multiplexă, în care conexiunea dintre teorii și metodologii se realizează într-un orizont cu multiple valențe, vor participa atât reputați sociologi din România, cât și din străinătate.

Jan Fuhse, de la Universitatea din Leipzig, Germania, Raffaele Vacca, de la Universitatea din Milano, Italia și Isidro Maya Jariego, de la Universitatea din Sevilia, Spania, se numără printre participanți.

Urmărește-ne pe Google News