„Toate aspectele care privesc derularea proiectului Grădinița de vară, modalitatea și calendarul de înscriere, precum și perioada de derulare a proiectului au fost stabilite la nivelul Primăriei Sectorului 3 și comunicate pe site-ul instituției, fără consultarea, în prealabil, a instituției noastre“, a precizat ISMB, potrivit Edupedu.

Instituția a adăugat că „numărul de locuri disponibile pentru nivelurile antepreșcolar și preșcolar în cadrul proiectului ,Grădinița de vară, al Primăriei Sectorului 3, adoptat prin Hotărârea Consiliului Local, nu a fost stabilit prin consultarea instituției noastre”.

Precizările au venit după ce mai mulți părinți s-au așezat la coadă marți seară, 20 iunie, și au petrecut noaptea sub cerul liber ca să-și înscrie copiii la creșele și grădinițele de vară din sectorul 3. Oamenii au venit cu scaune și perne și s-au trecut pe o listă de așteptare.

Ministrul educaţiei, Ligia Deca, a anunțat, joi, că se va suplimenta numărul de locuri pentru programul „Grădiniţa de vară” și a adăugat că, pe viitor, procedurile de înscriere vor trebui să se facă online.

Urmărește-ne pe Google News