„Admite contestaţiile formulate de inculpatii Marin Laurenţiu, Marin Louis-Justin, şi Marin George-Armando, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunţată de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dâmboviţa şi în consecinţă; Desfiinţează in parte încheierea contestată, şi înlocuieşte măsura arestării preventive luata fata de inculpatii Marin Laurentiu, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv”, se arată pe portalul instanțelor.

Cei trei frați, fiii celei autointitulate „Vrăjitoarea Sidonia”, au interdicţia de a lua legătura, direct sau indirect cu martorii din dosarul în care sunt cercetaţi.

Un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost înjunghiat mortal în noaptea de 10 spre 11 februarie, la un hotel din zona montană Padina, în județul Dâmbovița, în urma unui conflict spontan. Fraţii Marin sunt suspectaţi că au comis crima în hotel după o petrecere cu mai multe vedete, printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Victima a intrat în conflict cu cei trei interlopi după ce aceştia au făcut referiri la soţia sa, iar el i-a luat femeii apărarea. Bărbatul ucis era un om de afaceri cunoscut în Târgovişte.

Cei trei frați se aflau în arest preventiv din 12 februarie. 

Urmărește-ne pe Google News